lördag 8 september 2012

Veckobrev v 36...


Hej!

Nu har ytterligare en vecka gått. I klasserna har vi fortsatt att lära känna varandra genom olika övningar och samtal. Vi kollar av med varandra hur vi har haft det på rasten och ser till att alla får vara med. Arbetsron i klassrummet varierar utifrån övning och typ av lektion, men blir stadigt bättre.

 lunchen har vi fortsatt en bra matro. Vi har kunnat ta bort regeln att sitta minst 15 minuter då barnen automatiskt sitter längre då man väntar på sina kamrater vid bordet. Skönt!

 Bloggarna växer med antalet besökare, vi är uppe i över 120-150 besökare/vecka. Statistikmätaren är inställd på att visa besökare det senaste sju dagarna. Genom att läsa bloggarna kommer ni att få veta mer detaljer om barnens vardag i skolan.



 Stjärnorna har kommit igång med läsläxor och som vi sa ser de väldigt olika ut. Lyssna gärna på era barn när de läser. Solarna får sina läsläxor nätsa vecka. För att alla i största möjliga mån ska få en bok de vill ha valde vi att vänta då vi får fler böcker från Nyland nästa vecka. Matteläxan delas ut till båda grupperna på tisdag.

 
                                                                Trevlig helg!

Jennie & Kenneth

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar