torsdag 5 september 2013

Skoljoggen 2013
Essviks skola


 


Onsdagen den 18 september deltar vår skola i Skoljoggen som är Sveriges största motionslopp alla kategorier! Det är Svenska skolidrottsförbundet som arrangerar detta. Vi kommer att springa i spåret runt Essviksvallen.


År 2,3 byter om efter lunchen och går med sina lärare upp till Vallen. Uppvärmning startar kl. 11.20. De elever som åker med ”ettbussen” kan duscha hemma.


 Alla elever ska vara ombytta, även dom som vill ta det lugnt och jogga eller gå.


Kom ihåg egen vattenflaska, märkt med namn!


 
De elever som vill lämnar en frivillig Springslant ex. 10 kr. till sin klasslärare senast samma dag som vi springer Skoljoggen! Man kan också sms:a in en slant. För mer information se nedan.


Tillsammans med vår förmånstagare SOS barnbyar värnar vi om att fler barn och ungdomar ska må fysiskt och psykiskt bra.

Springslanten - barn hjälper barn

Samtidigt som elever rör på sig gör de också gott för andra barn. I samband med Skoljoggen samlas en frivillig Springslant in bland deltagande elever, skolpersonal och föräldrar. Det görs dels på traditionellt vis till klassläraren eller via sms.

Överskottet av Springslanten går till en förmånstagare, 2012–2016 är det SOS Barnbyar.


Så ger ni Springslanten via SMS


SMS:a till 72930 och skriv Skoljoggen 20 eller Skoljoggen 40 för att skänka 20 kr eller 40 kr. Vi tar endast emot dessa 2 belopp via sms. Det går naturligtvis bra att sms:a flera gånger om man vill.


 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar