måndag 19 augusti 2013

Välkommen tillbaka!

Imorgon startar skolan kl 9.00. Vi samlas ute på gården, så håll utkik efter skylten för årskurs 3. Det kommer att hållas en liten presentation av alla som jobbar på skolan samt lite annat smått och gott. Efter presentationen minglar vi tillsammans ute på skolgården innan vi går in klassvis.

Under veckan kommer vi att försöka vara ute så mycket som möjligt, så kläder efter väder är att önska. Hela skolan ska tillsammans bygga ett uterum uppe vid "Groparan". Arild, Oscars morfar äger skogen och han har gett oss tillåtelse att bygga i området, det är vi tacksam för:) Skogen i skolan kommer ut och ger oss idéer och material.

Barnen kommer att hänga i samma kapprum som tidigare samt ute i korridoren. Marjo och Jennie visar vägen efter minglet.

På torsdag ska vi gå upp mot vallen för att plocka blåbär. Vi vill att barnen har med sig stövlar, sittunderlag, en hink och ett litet fika. Regnar det så behövs det regnkläder.

Tiderna för veckan ser ut som följer:
tis: 9.00-13.00
ons: 8.15-13.00
tors: 8.15-14.30
fre: 8.15-13.00

OBS! ingen idrott och slöjd den här veckan.

Den här terminen kommer vi att äta lunch redan kl 10.30. En frukt på förmiddagen och en på eftermiddagen kan ändå vara bra för orken.

Vi siktar på ett tidigt föräldramöte där mer information angående rutiner, schema och annat kommer att tas upp. Det blir även ett tillfälle för Marjo att presentera sig närmare.

 
Marjo & Jennie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar